sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tukka putkella.

Mamman elämä on nykyseltään melkosen kiireistä. Kellosta loppuu tunnit ja kuukaudesta päivät. Vapaa-ajankäyttöongelmia ei ole eikä päivittäistä radiouutistenseurantaakaan ehdi tehdä. Hyvä jos ehtii sinne sun tänne kaahatessa kuulla pätkän uutisia. Eipä siinä, reilun neljän kotonaolovuoden jälkeen se on melkosen mukavaakin.

Tylleröt sopeutuneet kohtalaisen hyvin päiväkotiin. Niinkin hyvin että Kolmonen herää joka aamu ennen seitsemää (=epäinhimillinen aika), vaikka viikollakin aikaisin herätys olisi 7.15. Mamma kalloon ei meinaa mahtua se ettei jälkikasvu käytä tilaisuutta hyväkseen ja vedä hirsiä tappiin asti. Ei siinä muuten, mutta mamma on saanut heittää hyvästit rauhalliselle aamupalahetkelle muiden nukkuessa, sillä Kolmonen pitää tunnollisesti mamman valppaana heti aamusta. Harva se aamu joku (kolmonen) anastaa mamman aamupalaleivän pääliset tai järskäiseen juustosta palan pois. Ilkeä mamma, ei anna muksulle aamupalaa ... Aamuisin mammalla on kolme erikokoista vauvaa, joista kukaan ei osaa pukea itse eikä liikahtaa senttiäkään ilman patistusta. Joku hinta kai se on (hirmusen päiväkotimaksun lisäksi) maksettava tästä opiskelun huvista :)

Mamman ukkeli on viettänyt lähes jokaisen vapaa-ajanrippeen parvekkeella. Vapaaehtoisesti, ei seurauksena minkään sortin paikallisesta konfliktista. Tulosta on syntynyt tasaisen tappavaan tahtiin ja niinpä Kakkonen heräsi aamulla uudesta sängystä. Ukkelin ja ehkä vähän mammankin projekti (mamma on osallistunut suunnitteluun ja värjäykseen..) on edennyt siis suunnilleen puoliväliin. Uteliaille alla tuotoksesta muutama otos.




 

Jotta sen sellaista, mamma vaappuu koneelta seuraavaan kohteeseen (oikeesti kutsuis luut ja lihakset latinaksi mutta...). Palaa taas jahka sopiva rakonen ja ajatus. Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti