tiistai 23. elokuuta 2011

Jotain uutta.

Mamman elämässä meinaa tapahtua.

Ensinnäkin. Mamman tylleröt menevät päiväkotiin. Ykkönen ja Kakkonen pursuilevat intoa, Kolmonen tuskin edes tajuaa että mitä on tapahtumassa.

Toiseksi. Mammasta tulee ekaluokkalainen. Sisarhentovalkoisen opinnot alkavat alle kahden viikon päästä. Motivaatio (toistaiseksi) huipussaan ja intoa riittää vaikka muille jakaa (mitä suinkaan en tee, vaan varastoin sen sohvan alle villakoirien sekaan ja käytän tarvittaessa itse myöhemmin, mikäli parasta ennen - päiväys ei ole ehtinyt vielä mennä..) .

Kolmanneksi. Mamman parveke on muuttunut puusepänverstaaksi. Hyvin sinne mahtuvat höyläpenkki ja sorvi, sekä muut tarvittavat koneet .. Mamma itse ei niin kätevä liene että niitä osaisi käyttää siten että siedettävää tulosta syntyisi, mutta sen sijaan Ukkeli on joutunut sorvin ääreen, kun markkinoilta ei löytynyt sopivan näköistä ja kokoista lasten päästäjatkettavaa kerrossänkyä.. Mamma luonnollisestikin kiittää naapureitaan kärsivällisyydestä ja työntää tarvittaessa naapurinlepytyskakkuja postiluukuista...

Neljänneksi. Mamma on solminut 9kk määräaikaisen vuokrasopimusen yksiöstään toistaiseksi tuntemattoman asukkaan kanssa . Puolet vuokrasopimuksen ajasta on jo kulunut, vielä toinen puoli jäljellä. Mikäli vuokralainen viihtyy nykyisessä asunnossaan sopimuksen loppuun asti, tulee kolmosesta Isosisko juuri ja juuri ensivuoden puolella.

Mutta nyt, mamma lähtee päiväkahvikupposensa ääreen pohtimaan sitä kaikkea, mitä pitäisi taas sohvailla...

ps. vieläkään ette saa kuvamateriaalia. Josko sitä taas jonain päivänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti