perjantai 23. joulukuuta 2011

Pesän rakennusta.

Sanotaan, että yksiön vuokrasuhteen loppuvaiheessa asunnon omistajalle iskee pesänrakennusvietti. Ja kyllä kyllä, niinpä mammallakin kävi. Nykyajan asuntojen hintatason ja mamman opintotuen suuruuden suhde kun on vähän omaa luokkaansa, mamma päätti rakentaa talonsa itse. Koska harjoitus tekee mestarin, mamma ajatteli aloittaa jostain aivan pienestä, vaikkapa sellaisesta mummon mökin kokoisesta. Netin talonrakennusohjeita selaillessa iski suuruuden hulluus, ja kuinka ollakkaan, talosta tuli nelisen kertaa suurempi kuin alun perin oli ollut tarkoitus. Ukkelikin totesi, ettei uskalla mamman kanssa sen enempää alkaa rakentelemaan, varsinkaan kun postimerkin kokoiset tontitkin maksavat makkaroita. Joulunaluskiireissä mamman talo meinasi jäädä sisustusta ja ulkovuorausta vaille valmiiksi, pihatyötkin meinasivat jäädä tekemättä. Kummasti niihin upposi nelisen pussillista erilaisia koristemateriaalia ja useampi tuubillinen kiinnitysaineksia. Kuten aina, uudesta talosta tulee julkaista otos..
Eipä täältä tänään muuta kuin makoisaa ja melkosen rauhallista joulua joka iikalle! Mammakin painuu unille toivoen, että saisi nukkua unensa rauhassa ja viettää joulunsa jossain muualla kuin sairaalaympäristössä..

1 kommentti:

  1. Kävin vieläpä ihastelemassa valmistunutta taloa ja hyvin tehdyltä ja fiiniltä näytti :) Voi olla,että tuo talo voi vielä päätyä pienten ja isojen suihin maku nystyröitä herättelemään..

    VastaaPoista